Poпoтaн, вот всех бразильцев разгоним и заберем Ворону из Динамо М. хотя нет, одноногий бразилец и то больше забивать будет. прошли лучшие временаВороны, но для такой херовенькой команды как Динамо М он просто незаменим.
Генеральный директор "Шахтёра" Сергей Палкин прокомментировал изменения в европейском футболе. Напомним, что руководители клубов Болгарии, Сербии, Турции и Азербайджана встретились в Софии, где официально объявили о своих намерениях создать восточноевропейскую лигу. "Всё будет зависеть от условий, которые предоставят организаторы нового турнира. Пока нет конкретики. Лишь разговоры и предложения. На заседании в Софии не было представителя "Шахтёра". Если они нас пригласят на следующую встречу, то кто-то из наших функционеров обязательно будет присутствовать.
"Шахтёр" будет играть в том турнире, где будут выступать сильнейшие европейские команды. Наш коллектив может конкурировать со всеми флагманами европейского футбола. "Шахтёру" более интересно играть против "Барселоны" или "Реала", чем против "Нефтчи" или "Левски". Лучше проиграть "Манчестеру", чем выиграть у скромного восточноевропейского клуба", - цитирует генерального директора донецкого клуба газета "Экспресс
Півзахисник "Шахтаря" і збірної Бразилії Вілліан заявив через свого агента, що хотів би повернутися в "Корінтіанс", з якого футболіст перейшов в "Шахтар" чотири роки тому за 19 мільйонів доларів. Проте, за словами футбольного агента Еду Гаспара, "Корінтіансу" буде складно навіть орендувати донецького бразильця на півроку на період участі в Кубку Лібертадорес, тому що у зарплата гравця є вищою за бразильські стандарти. "Я не знаю точно, що він думає . Я можу тільки припускати, але і не буду заперечувати, що в нього є таке бажання повернутися в Бразилію", - заявив Еду Гаспар сайту Lancenet. У 23-річного півзахисника угоду з "Шахтарем" підписано до 2014-го року, а сума відступних при достроковому розриві контракту складає 30 мільйонів євро. Джерело: lancenet.com
Заслужений тренер України Сергій Морозов підбив підсумки виступів донецького "Шахтаря" в 2011-му році. "Команда, загалом, непогано провела першу половину чемпіонату. Але трохи здала на дистанції, і думаю це пов"язано з виступом "гірників" в Лізі чемпіонів - найскладнішому турнірі, при всій повазі до Ліги Європи. Зате колектив провів дуже сильну кінцівку року. "Шахтарю" вдалося здобути перемогу на Кіпрі, а в останніх матчах чемпіонату підопічні Луческу забивали суперникам по чотири-п"ять м"ячів", - заявив фахівець. "Колектив непогано укомплектований, але не завадило б трохи "освіжити" склад", - додав Морозов. Джерело: ua-football
13 дек 2011 в 22:21